Vastgoed levensweg

VASTGOED LEVENSWEG

Vastgoed Levensweg is een serious game die uw vastgoedbeheer nóg efficiënter maakt. Vastgoed Levensweg neemt u mee op reis van de initiatiefase naar de definitiefase in vastgoedprojecten. Wat komt u onderweg allemaal tegen? Waar moet u aan denken? Welke risico’s zijn er? En welke kansen? In Vastgoed Levensweg van De Variabele maakt u spelenderwijs het projectplan dat naadloos aansluit bij uw doelstellingen.

De kortste weg naar succes
We verliezen veel tijd bij het uitwerken en ontwikkelen van projecten. Kostbare tijd die we hard nodig hebben in de voorbereiding en communicatie naar bewoners en gebruikers.
Daarom heeft De Variabele in Vastgoed Levensweg alle kennis en ervaring rondom vastgoedprojecten gebundeld en toegankelijk gemaakt. Rekenen rondom Wonen vervatte dit in een Excel-tool. In Vastgoed Levensweg doorloopt u stap voor stap het landschap van risico’s en kansen. .

Dezelfde taal
In Vastgoed Levensweg spreken we allemaal dezelfde taal. Dat maakt het proces inzichtelijk en voor iedereen te begrijpen. Zodat de communicatie sneller gaat en er van elkaar geleerd kan worden.

Maatwerk met eigen accenten
Vastgoed Levensweg is geen vooraf uitgestippelde route. Het is een instrument dat u richting en handvatten geeft om uw eigen accenten aan te brengen en uw eigen route naar het beste projectplan te bepalen.

Webinar

Donderdag 24 juni 2021 organiseerde De Variabele een webinar over Vastgoed Levensweg.

Download rekenmodel

Vanaf donderdag 24 juni 2021 kunt u het rekenmodel hier downloaden. U wordt gevraagd uw naam en mailadres in te vullen.

Over het download zip-bestand:

  • pak de inhoud van het zip-bestand uit en sla dit op op uw computer of netwerk
  • open het bestand ‘Vastgoed levensweg.xlsm’
  • sta Excel toe de macro’s in het bestand uit te voeren
  • het bestand is ontwikkeld in Excel versie 2016

Download het bestand via deze link:

Contact opnemen

Indien u vragen heeft over Vastgoed Levensweg kunt u door het invullen van dit formulier contact met mij opnemen.