EXCELMEESTER

Uw vraagbaak voor Excel & Visual Basic

Ik ontwikkel onder andere rekenmodellen in Excel en Visual Basic. Daarbij gebruik ik de vele mogelijkheden die Excel biedt: rekenfuncties, grafieken, analysetools als draaitabellen, formulieren, etc. De kennis die ik daarbij heb opgedaan en nog steeds opdoe, gebruik ik ook in bijdragen op Twitter (@jeroenneele) en in Excel groepen op LinkedIn (bijvoorbeeld deze (NL) en deze (ENG)).

En natuurlijk voor tips en trucs voor Excel en Visual Basic.

Excelmeester

Neem contact met me op voor het:

  • verbeteren van uw Excelbestanden: aanpassen, samenvoegen, beveiligen,
  • automatiseren van terugkerende handelingen met macro’s in Visual Basic,
  • opstellen van rapportages (draaitabellen | powerpivot | powerquery),
  • schrijven van formules zodat ingewikkelde berekeningen teruggebracht worden tot één formule,
  • opstellen van scenarioberekeningen zodat u betere beslissingen kunt nemen.