Aanbevelingen / Testimonials

Paul DoevendansPaul Doevendans

Adviseur Maatschappelijk Ondernemen bij Atrivé, Utrecht

“Met Jeroen Neele is het goed samenwerken in complexe processen en in het creëren van toegankelijke instrumenten die eigenlijk best ingewikkeld zijn. In opdracht van Aedes ontwikkelden we samen met Derk Windhausen en Jeroen de TRIAS Legitimatiecheck. Zonder Jeroen, zijn expertise en betrokkenheid, was dat instrument nooit zo goed en mooi geworden. Dank Jeroen!”

Aanbevelingen Ludwig SmitsLudwig Smits

Directeur Burgers van der Wal, Doetinchem

“Jeroen heeft voor De Variabele het SMILE rekenmodel ontwikkeld. Het was voor mij als projectleider verrassend en verfrissend hoe snel Jeroen de kern van het SMILE model vorm wist te geven. Er zijn 2 kleine aanpassingen nodig geweest om van het concept tot de definitieve versie te komen. Jeroen was in staat om binnen twee maanden het eerste concept aan ons te leveren. Na een test periode van 2 maanden heeft Jeroen de door ons gewenste aanpassingen direct doorgevoerd. Er werd door Jeroen vooraf een offerte gemaakt voor de ontwikkeling van dit model, daar is geen wijziging in gekomen.”

Peter EitjesPeter Eitjes

Manager Financiën & ICT GoedeStede, Almere

“Bij het waarderen van de activa op bedrijfswaarde heb ik in 2014 en 2015 gebruik gemaakt van de diensten van Jeroen. Dit is mij zeer goed bevallen. Kundig, snel in het reageren en conform afspraak leveren.
Bedankt voor de samenwerking!”

Remko AdemaRemko Adema

Senior adviseur strategie en markt Rijnhart Wonen, Leiderdorp

“Met Jeroen hebben we op een effectieve manier ons sturingsidee omgezet in een concrete, voor iedereen bruikbare tool. Een uitstekende en plezierige samenwerking.”

Aanbeveling Rob de WildtRob de Wildt

Partner RIGO Research en Advies, Amsterdam

“Ik heb jarenlang met veel plezier met Jeroen samengewerkt.
Hij is zeer toegewijd, kan complexe rekenmodellen in elkaar zetten en gebruiken, verfijnen en bruikbaar maken voor klanten. Daarmee wordt een verbinding gemaakt tussen bouwen, economie en het gebruik en beheer van gebouwen.”

Aanbeveling Mirjam LetschMirjam Letsch

Fotograaf, Street Food World

“Jeroen Neele heeft voor mijn ‘Local Kitchen Stories’ boeken (www.localkitchenstories.com) een fantastisch basis boekhouding-systeem opgezet. Eindelijk kan ik aan de slag om op een logische manier overzicht te scheppen. Niet te ingewikkeld. Doeltreffend. Snel & helder!”

Aanbevelingen Peter van HolstPeter van Holst

Controller wonenCentraal, Alphen aan den Rijn

“Jeroen Neele is een zeer betrokken en vakkundig teamlid dat kan putten uit een jarenlange ervaring op een breed vakgebied. Echt een toegevoegde waarde voor de organisatie.”

Aanbevelingen Suzan KnippSuzan Knipp

Manager Strategie wonenCentraal, Alphen aan den Rijn

“Jeroen heeft een mooie tool ontwikkeld voor de complexplannen van wonenCentraal. Jeroen is een conceptueel denker en sterk in het analyseren van en verbanden leggen tussen veel data. Hij is initiatiefrijk, resultaatgericht en doet graag een extra stap als dat nodig is. Tot slot is het prettig samenwerken met Jeroen.”