Complexmonitor woningcorporaties

De complexmonitor is een interactief hulpmiddel dat kerngegevens uit de primaire systemen van woningcorporaties omzet in handzame overzichten op complexniveau. Op verschillende niveaus (strategisch, tactisch en operationeel) ondersteunt het uw organisatie.

complexmonitor

Alle gegevens in één systeem  Jeroen Neele Consultancy  Achtergrond

De complexmonitor zorgt ervoor dat alle corporatiemedewerkers de beschikking hebben over de relevante informatie. In het logboek kan een ieder zijn of haar informatie over een complex invoeren. De complexmonitor wordt daardoor hét centrale systeem binnen uw organisatie. Het vormt daarmee de basis voor het formuleren en monitoren van beheer- en onderhoudsplannen voor de individuele complexen.

Monitor tegen scherpe prijs  Jeroen Neele Consultancy  Contact

Een complexmonitor kan ik ook voor u ontwikkelen. Geheel op uw wensen toegesneden en tegen een scherpe prijs. Interesse? Neem contact op.

Voorbeelden complexmonitoren

Voor twee woningcorporaties heb ik in het afgelopen jaar een complexmonitor in Excel/Vba ontwikkeld. Beide modellen maken gebruik van kerngegevens uit de primaire systemen van de corporaties om per complex diverse gegevens te presenteren. Het gaat daarbij om gegevens over onder andere:

  • aantallen en typen vhe’s
  • huurprijzen
  • kwaliteit
  • verhuur
  • meerjarenonderhoudsplannen
  • financiën
Logboek

Daarnaast is in het logboek in het model ruimte voor alle medewerkers van de corporatie om opmerkingen toe te voegen. Daardoor wordt het complexplanmodel binnen de organisatie dé bron om gegevens te raadplegen.

Schermafdrukken

Klik op de afbeelding voor een vergrote weergave